Denní Menu - HOTEL OMNIA, JANSKÉ LÁZNĚ - OFICIÁLNÍ WEB

DENNÍ EXPRESS MENU

DENNÍ MENU 179 CZK, DĚTSKÉ MENU 99 CZK

 

Pondělí 9. 7. 2018

Zeleninová polévka s pečenou mrkví *1, 9

Masové nudličky se zeleninou a kari rýží *1, 7, 9, 10

Borůvkový koláč *1, 3, 7, 8

 

Úterý 10. 7. 2018

Cizrnová polévka *1, 7, 9

Hovězí krkovice na houbách s domácími bramborovými špeclemi  *1, 7, 9

Palačinka s džemem *1, 3, 7, 8

 

Středa 11. 7. 2018

Rajčatová polévka s červenou čočkou *1, 7, 9

Salát s marinovaným lososem *1, 3, 7, 9

Tvarohové řezy *1, 3, 7, 8

 

Čtvrtek 12. 7. 2018

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky *1, 3, 7, 9

Králík na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem*1, 3, 7, 9

Bavorské vdolečky *1, 3, 7, 8

 

Pátek 13. 7. 2018

Bramborová polévka *1, 3, 7, 9

Přírodní vepřový plátek se salátem z kuskusu *1, 7, 9, 10

Krkonošské sejkory s vlašskými ořechy a medem *1, 3, 7, 8

 

Sobota 14. 7. 2018

Kulajda *1, 3, 7, 9

Zapečený kuřecí plátek se sýrem a šunkou, šťouchané brambory *1, 7, 9

Vanilková Panna Cotta s višňovou omáčkou *7

 

Neděle 15. 7. 2018

Česnečka s krutony *1, 3, 7, 9

Smažený sýr s hranolky a tatarkou *1, 3, 7

Citronový muffin*1, 3, 7, 8

 

Dětské menu 99 CZK

Polévka – dle denní nabídky

  1. Kuřecí řízek, bramborová kaše s máslem,

listový salátek *1, 3, 7

  1. Špagety Pomodoro, sladká rajčatová omáčka, bazalka, parmezán *1, 3, 7, 9

Dezert – dle denní nabídky

 

 

Otevírací doba:

Restaurace: 7:00 - 10:00, 11:30 - 14:00, 17:30 - 22:00

Lobby bar: 10:00 - 22:00

 

Seznam potravinových alergenů , které podléhají legislativnímu oznažování dle směrnice 1169/11 EU

1. Obiloviny obsahující lepek

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
 a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
 b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
 a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
 b) laktitolu

8. Skořápkové plody

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich