Denní Menu - HOTEL OMNIA, JANSKÉ LÁZNĚ - OFICIÁLNÍ WEB

DENNÍ EXPRESS MENU

DENNÍ MENU 179 CZK, DĚTSKÉ MENU 99 CZK

 

Pondělí 10. 12. 2018

Gulášová polévka *1, 7, 9

Rizoto s masem a zeleninou sypané sýrem, zelný salát s červenou řepou a křenem *1, 3, 7, 9

Borůvkový koláč *1, 3, 7, 8

 

Úterý 11. 12. 2018

Pórková polévka *1, 3, 7, 9

Králík na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem s cibulkou *1, 3, 7, 9

České buchty *1, 3, 7, 8

 

Středa 12. 12. 2018

Bramborová polévka *1, 3, 7, 9

Vepřová plec po srbsku s petrželkovou rýží a quinoou *1, 3, 7, 9

Císařský trhanec *1, 3, 7, 8

 

Čtvrtek 13. 12. 2018

Fenyklový krém s bramborem *1, 7, 9

Vepřová roláda se šťouchanými brambory, okurkový salát *1, 3, 7, 9

Tvarohový dortík *1, 3, 7, 8

 

Pátek 14. 12. 2018

Čočková polévka s uzeninou a mrkví *1, 7, 9

Farmářský salát s roastbeefem *1, 3, 7, 9

Perníkový muffin s rozinkami *1, 3, 7, 8

Sobota 15. 12. 2018

Drůbeží kaldoun *1, 3, 7, 9

Gordon bleu s bramborovou kaší a rajčatovým  salátem  *1, 3, 7

Palačinky s džemem *1, 3, 7, 8

 

Neděle 16. 12. 2018

Brokolicová polévka s krutony a zakysanou smetanou *1, 3, 7, 9

Bramborové noky se špenátem a kuřecím masem *1, 3, 7, 8

Malý zmrzlinový pohár *3, 7, 8

 

Dětské menu 99 CZK

Polévka – dle denní nabídky

  1. Kuřecí řízek, bramborová kaše s máslem,

listový salátek *1, 3, 7

  1. Špagety Pomodoro, sladká rajčatová omáčka, bazalka, parmezán *1, 3, 7, 9

Dezert – dle denní nabídky

 

 

Otevírací doba:

Restaurace: 7:00 - 10:00, 11:30 - 14:00, 17:30 - 22:00

Lobby bar: 10:00 - 22:00

 

Seznam potravinových alergenů , které podléhají legislativnímu oznažování dle směrnice 1169/11 EU

1. Obiloviny obsahující lepek

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
 a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
 b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
 a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
 b) laktitolu

8. Skořápkové plody

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich