Denní Menu - HOTEL OMNIA, JANSKÉ LÁZNĚ - OFICIÁLNÍ WEB

DENNÍ EXPRESS MENU

DENNÍ MENU 179 CZK, DĚTSKÉ MENU 99 CZK

 

Pondělí 27. 1. 2020

Cuketová polévka *1, 7, 9

Smažený řízek s bramborovou kaší, okurkový salát *1, 3, 7  

Malý zmrzlinový pohár *3, 7, 8

 

Úterý 28. 1. 2020

Hovězí vývar s kapáním *1, 3, 7, 9

Vepřové nudličky na smetaně s dušenou rýží *1, 3, 7, 9

Domácí koláč s praženým kokosem *1, 3, 7, 8

 

Středa 29. 1. 2020

Rajčatová s těstovinou *1, 7, 9

Gnocchi se špenátem a kuřecím masem *1, 3, 7, 9

Tvarohový koláč *1, 3, 7, 8

 

Čtvrtek 30. 1. 2020

Brokolicová polévka *1, 7, 9

Vepřový plátek s fazolkami, pečené brambory *1, 3, 7

Švestkový koláč *1, 3, 7, 8

 

Pátek 31. 1. 2020

Kulajda *1, 3, 7, 8

Kanec na smetaně s houskovým knedlíkem *1, 7, 9

Jablečný závin *1,3, 7, 8

 

Sobota 1. 2. 2020

Krupicová polévka s vejcem *1, 3, 7, 9

Boloňské špagety posypané parmezánem *1, 3, 7, 9

Perník se skořicovou omáčkou *1,3, 7, 8

 

Neděle 2. 2. 2020

Čočková polévka s párkem *1, 3, 7, 8

Kuřecí plátek v těstíčku s bramborovou kaší, trhaný salátek *1, 3, 7, 8

Variace zmrzlin * 1, 3, 7, 8

 

 

Dětské menu 99 CZK

Polévka – dle denní nabídky

  1. Kuřecí řízek, bramborová kaše s máslem,

listový salátek *1, 3, 7

  1. Špagety Pomodoro, sladká rajčatová omáčka, bazalka, parmezán *1, 3, 7, 9

Dezert – dle denní nabídky

 

 

Otevírací doba:

Restaurace: 7:00 - 10:00, 11:00 - 14:00, 17:30 - 22:00

Lobby bar: 10:00 - 22:00

 

Seznam potravinových alergenů , které podléhají legislativnímu oznažování dle směrnice 1169/11 EU

1. Obiloviny obsahující lepek

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
 a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
 b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
 a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
 b) laktitolu

8. Skořápkové plody

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich