Denní Menu - HOTEL OMNIA, JANSKÉ LÁZNĚ - OFICIÁLNÍ WEB

DENNÍ EXPRESS MENU

DENNÍ MENU 179 CZK, DĚTSKÉ MENU 99 CZK

 

Pondělí 10. 6. 2019

Zelná polévka s klobásou * 1, 3, 7, 9

Steak z kotlety, cibulová krusta, kuskus a grilovaná cuketa * 1, 7, 9

Domácí koláč * 1, 3, 7, 8

 

Úterý 11. 6. 2019

Hovězí vývar se svítkem * 1, 3, 7, 9

Svíčková na smetaně, houskový knedlík* 1, 3, 7, 9

Bavorské vdolečky * 1, 3, 7, 8

 

Středa 12. 6. 2019

Mrkvová polévka se zázvorem * 1, 7, 9

Kuřecí plátek na kari, rajče, cibulka, limetková rýže * 1, 7, 9

Jahody s čokoládovou pěnou * 7, 8

 

Čtvrtek 13. 6. 2019

Brokolicový krém * 1, 7

Boloňské špagety * 1, 3, 7, 9

Tiramisu * 1, 7

 

Pátek 14. 6. 2019

Hovězí vývar s nudlemi * 1, 3, 7, 9

Hříbkové italské rizoto, sypané parmezánem * 7

Profiteroles *1, 3, 8

Sobota 15. 6. 2019

Pastiňáková polévka s jablky * 1, 7, 9

Hovězí guláš s houskovým knedlíkem * 1, 3, 7

Lívance s borůvkovou omáčkou * 1, 7, 8

Neděle 16. 6. 2019

Česneková polévka * 1, 3, 7, 9

Smažený sýr, hranolky, tatarka * 1, 3, 7

Variace zmrzlin * 3, 7, 8

 

 

Dětské menu 99 CZK

Polévka – dle denní nabídky

  1. Kuřecí řízek, bramborová kaše s máslem,

listový salátek *1, 3, 7

  1. Špagety Pomodoro, sladká rajčatová omáčka, bazalka, parmezán *1, 3, 7, 9

Dezert – dle denní nabídky

 

 

Otevírací doba:

Restaurace: 7:00 - 10:00, 11:30 - 14:00, 17:30 - 22:00

Lobby bar: 10:00 - 22:00

 

Seznam potravinových alergenů , které podléhají legislativnímu oznažování dle směrnice 1169/11 EU

1. Obiloviny obsahující lepek

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
 a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
 b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
 a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
 b) laktitolu

8. Skořápkové plody

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich