Denní Menu - HOTEL OMNIA, JANSKÉ LÁZNĚ - OFICIÁLNÍ WEB

DENNÍ EXPRESS MENU

DENNÍ MENU 179 CZK, DĚTSKÉ MENU 99 CZK

 

Pondělí 21. 10. 2019

Rajčatová polévka *1, 7, 9

Medailonky z vepřové kotlety s houbovým rizotem *1, 7, 9

Créme brulée *3, 7

 

Úterý 22. 10. 2019

Bramborová polévka *1, 7, 9

Maďarský guláš, houskový knedlík *1, 3, 9

Domácí koláč *1, 3, 7, 8

 

Středa 23. 10. 2019

Hovězí vývar s masem a nudlemi *1, 3, 7, 9

Hovězí nudličky na žampionech s rýží *1, 7, 9

Štrůdl *1, 3, 7, 8

 

Čtvrtek 24. 10. 2019

Hráškový krém *1, 7, 9

Těstoviny se špenátem, smetanou a kuřecím masem *1, 3, 7

Lívance *1, 3, 7

 

Pátek 25. 10. 2019

Zeleninová polévka s krupicí a vejcem *1, 3, 7, 9

Svíčková na smetaně, houskový knedlík *1, 3, 7, 9

Kokosová Panna cotta *7

 

Sobota 26. 10. 2019

Brokolicový krém *1, 7, 9

Caesar salát s kuřecím masem a slaninou *1, 3, 7, 9

Borůvkový koláč *1, 3, 7

 

Neděle 27. 10. 2019

Kulajda *1, 3, 7, 9

Hovězí na česneku, bramborový knedlík, špenát *1, 3, 7, 9

Variace zmrzlin *3, 7, 8

 

 

Dětské menu 99 CZK

Polévka – dle denní nabídky

  1. Kuřecí řízek, bramborová kaše s máslem,

listový salátek *1, 3, 7

  1. Špagety Pomodoro, sladká rajčatová omáčka, bazalka, parmezán *1, 3, 7, 9

Dezert – dle denní nabídky

 

 

Otevírací doba:

Restaurace: 7:00 - 10:00, 11:30 - 14:00, 17:30 - 22:00

Lobby bar: 10:00 - 22:00

 

Seznam potravinových alergenů , které podléhají legislativnímu oznažování dle směrnice 1169/11 EU

1. Obiloviny obsahující lepek

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
 a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
 b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
 a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
 b) laktitolu

8. Skořápkové plody

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich