Denní Menu - HOTEL OMNIA, JANSKÉ LÁZNĚ - OFICIÁLNÍ WEB

DENNÍ EXPRESS MENU

DENNÍ MENU 179 CZK, DĚTSKÉ MENU 99 CZK

 

Pondělí 11. 2. 2019

Zelná polévka s klobásou *1, 7, 9

Vepřové nudličky se zeleninou, dušená rýže *1, 7, 9

Bramborový koláč s jablky * 1, 3, 7, 8

 

Úterý 12. 2. 2019

Vývar s masem a nudlemi *1, 3, 7, 9

Vepřová plec na houbách, těstoviny *1, 3, 7, 9

Domácí koláč *1, 3, 7, 8

 

Středa 13. 2. 2019

Brokolicový krém *1, 3, 7, 9

Kuřecí nudličky na žampionech, máslový

kuskus *1, 7, 9

Lívanec s tvarohem *1, 3, 7, 8

 

Čtvrtek 14. 2. 2019

Bramborová polévka *1, 3, 7, 9

Nadívaná domácí sekaná, bramborová kaše, okurkový salát  *1, 3, 7, 9

Panna cotta  * 7, 8

 

Pátek 15. 2. 2019

Gulášová polévka *1, 3, 9

Smažené kuřecí paličky, pečené brambory s česnekem a rozmarýnem a jogurtovým dipem *1, 3, 7, 9

Profiteroles * 7, 8

Sobota 16. 2. 2019

Zeleninová polévka s cuketou *1, 7, 9

Kančí gulášek s knedlíkem *1, 3, 7, 9

Tvarohový cheesecake *1, 3, 7, 8

 

Neděle 17. 2. 2019

Česneková polévka *1, 3, 7, 9

Těstoviny se slaninou, smetanou, česnekem a tymiánem *1, 3, 7, 9

Variace zmrzlin *3, 7, 8

 

 

Dětské menu 99 CZK

Polévka – dle denní nabídky

  1. Kuřecí řízek, bramborová kaše s máslem,

listový salátek *1, 3, 7

  1. Špagety Pomodoro, sladká rajčatová omáčka, bazalka, parmezán *1, 3, 7, 9

Dezert – dle denní nabídky

 

 

Otevírací doba:

Restaurace: 7:00 - 10:00, 11:30 - 14:00, 17:30 - 22:00

Lobby bar: 10:00 - 22:00

 

Seznam potravinových alergenů , které podléhají legislativnímu oznažování dle směrnice 1169/11 EU

1. Obiloviny obsahující lepek

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
 a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
 b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
 a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
 b) laktitolu

8. Skořápkové plody

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich