Denní Menu - HOTEL OMNIA, JANSKÉ LÁZNĚ - OFICIÁLNÍ WEB

DENNÍ EXPRESS MENU

DENNÍ MENU 179 CZK, DĚTSKÉ MENU 99 CZK

 

Pondělí 22. 4. 2019

Pastiňáková polévka s jablkem *1, 7, 9

Kuřecí prsíčko s jarní nádivkou, bramborová kaše, rajčatový salátek *1, 3, 7, 9

Tvarohové řezy s čokoládou *1, 3, 7

 

Úterý 23. 4. 2019

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky *1, 3, 7, 9

Pečený králík a uzené ramínko, variace knedlíků, zelí *1, 3, 7

Domácí bábovka *1, 3, 7, 8

 

Středa 24. 4. 2019

Kulajda *1, 7, 9

Smažený kuřecí řízek, brambory a trhaný salátek *1, 3, 7

Jablečný štrůdl *1, 3, 7, 8

 

Čtvrtek 25. 4. 2019

Česneková polévka s opečeným chlebem *1, 3, 7, 9

Masová směs s dušenou rýží *1, 9

Ovocný řez *1, 3, 7

 

Pátek 26. 4. 2019

Cibulová polévka *9

Noky se špenátem, smetanou a kuřecím masem *1, 3, 7

Citronový muffin *1, 3, 7, 8

Sobota 27. 4. 2019

Hovězí vývar s nudlemi *1, 3, 7, 9

Boloňské špagety sypané parmazánem *1, 3, 7, 9

Lívanečky se skořicovou omáčkou *1, 3, 7

 

Neděle 28. 4. 2019

Pórková polévka s krutony *1, 3, 7

Trhaný salát s kousky vepřové panenky a zeleniny *1, 3, 7, 9

Zmrzlina se šlehačkou *3, 7, 8

 

 

Dětské menu 99 CZK

Polévka – dle denní nabídky

  1. Kuřecí řízek, bramborová kaše s máslem,

listový salátek *1, 3, 7

  1. Špagety Pomodoro, sladká rajčatová omáčka, bazalka, parmezán *1, 3, 7, 9

Dezert – dle denní nabídky

 

 

Otevírací doba:

Restaurace: 7:00 - 10:00, 11:30 - 14:00, 17:30 - 22:00

Lobby bar: 10:00 - 22:00

 

Seznam potravinových alergenů , které podléhají legislativnímu oznažování dle směrnice 1169/11 EU

1. Obiloviny obsahující lepek

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
 a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
 b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
 a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
 b) laktitolu

8. Skořápkové plody

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich