Denní Menu - HOTEL OMNIA, JANSKÉ LÁZNĚ - OFICIÁLNÍ WEB

DENNÍ EXPRESS MENU

DENNÍ MENU 179 CZK, DĚTSKÉ MENU 99 CZK

 

Pondělí 9. 12. 2019 

Zavřeno

 

Úterý 10. 12. 2019

Hovězí vývar s masem a nudlemi *1, 3, 7, 9

Vepřová kotleta s rýží a zeleninou *1, 3, 7, 9

Bábovka *1, 3, 7, 8

 

Středa 11. 12. 2019

Zeleninový krém s krutony a zakysanou smetanou *1, 7, 8

Burger se salátkem a pečenými brambory *1, 3, 7, 9

Jablečný závin *1, 3, 7, 8

 

Čtvrtek 12. 12. 2019

Mrkvová polévka se zázvorem *1, 7, 9

Šafránové rizoto s restovanými kousky masa, sypané parmezánem *7, 9

Pomerančová panacotta s červenou řepou *7, 8

 

Pátek 13. 12. 2019

Kulajda *1, 3, 7, 9

Smažený vepřový řízek s bramborovým salátem *1, 3, 7

Tiramisu pohár *1,3,7,8

 

Sobota 14. 12. 2019

Gersten suppe (Ladinská polévka s kroupami) *1, 3, 7, 9

Vepřový plátek, kapusta na másle a pyré z pečené mrkve *1, 3, 7, 9

Koláček s tvarohem, mákem a mandlí *1, 3, 7, 8

 

Neděle 15. 12. 2019

Bramboračka s kapustičkou *1, 7, 9

Hovězí maso na chilli a zázvoru, květáková rýže *1, 7, 9

Variace zmrzlin *3, 7, 9

 

Dětské menu 99 CZK

Polévka – dle denní nabídky

  1. Kuřecí řízek, bramborová kaše s máslem,

listový salátek *1, 3, 7

  1. Špagety Pomodoro, sladká rajčatová omáčka, bazalka, parmezán *1, 3, 7, 9

Dezert – dle denní nabídky

 

 

Otevírací doba:

Restaurace: 7:00 - 10:00, 11:00 - 14:00, 17:30 - 22:00

Lobby bar: 10:00 - 22:00

 

Seznam potravinových alergenů , které podléhají legislativnímu oznažování dle směrnice 1169/11 EU

1. Obiloviny obsahující lepek

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
 a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
 b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
 a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
 b) laktitolu

8. Skořápkové plody

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich