Denní Menu - HOTEL OMNIA, JANSKÉ LÁZNĚ - OFICIÁLNÍ WEB

DENNÍ EXPRESS MENU

DENNÍ MENU 179 CZK, DĚTSKÉ MENU 99 CZK

 

Pondělí 12. 8. 2019

Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi * 1, 3, 7, 9

Pečené kuřecí stehno, brambory, trhaný salátek * 1, 7, 9

Lívance * 1, 3, 7, 8

 

Úterý 13. 8. 2019

Zeleninová polévka *1, 7, 9

Přírodní krůtí plátek s dušenou rýží, trhaný salátek * 1, 7, 9

Ovocný salát

 

Středa 14. 8. 2019

Kuřecí vývar s vaječným svítkem * 1,3, 7, 9

Mořská štika na másle, brambory, polníček * 1, 7, 4
Palačinka * 1, 3, 7, 9

 

Čtvrtek 15. 8. 2019

Čočková polévka * 1, 7, 9

Kuřecí steak s grilovanou zeleninou * 1, 3, 7

Bavorský vdolek * 1, 3, 7, 8

 

Pátek 16. 8. 2019

Brokolicová polévka* 1, 7, 9

Masové rizoto se zeleninou, kyselá okurka * 1, 3, 7,9

Domácí koláč * 1, 3, 7, 8

 

Sobota 17. 8. 2019

Gulášová polévka * 1, 7, 9

Pečená kuřecí křídla, zeleninový salát s trhanými listy, bageta * 1, 7, 9

Banánový muffin * 1, 3, 7, 8

Neděle 18. 8. 2019

Zeleninová s krupicí a vejcem * 1, 3, 7, 9

Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, trhaný salátek* 1, 3, 7

Variace zmrzlin * 3, 7, 8

 

 

Dětské menu 99 CZK

Polévka – dle denní nabídky

  1. Kuřecí řízek, bramborová kaše s máslem,

listový salátek *1, 3, 7

  1. Špagety Pomodoro, sladká rajčatová omáčka, bazalka, parmezán *1, 3, 7, 9

Dezert – dle denní nabídky

 

 

Otevírací doba:

Restaurace: 7:00 - 10:00, 11:30 - 14:00, 17:30 - 22:00

Lobby bar: 10:00 - 22:00

 

Seznam potravinových alergenů , které podléhají legislativnímu oznažování dle směrnice 1169/11 EU

1. Obiloviny obsahující lepek

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
 a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
 b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
 a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
 b) laktitolu

8. Skořápkové plody

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich